Thursday, September 19, 2013

Desfundă-totBună eşti, fato! Bună de desfundat chiuvete şi de suflat în lapte, să nu dea în foc, cum zice un coleg de-al meu. Şi, zău, mulţi bărbaţi care or să-ţi “citească” poza vor fi de acord cu el.

Cu trup ce îndeamnă la păcat, privire – desigur că languroasă – ascunsă şmechereşte după ochelarii de soare obligatorii în orice club de noapte, buze desfăcute a... mirare şi vestimentaţie de buget redus, sîntem siguri că la masa ta e coadă de admiratori. Pe bani sau gratis, orice bărbat întreg ţi-ar arăta oraşul noaptea. Acu’, ce să zicem, că şi tu pari dispusă să arăţi oricui, gratis, tatuajul de pe siliconul stîng. Platinato, cine te-a făcut a ştiut ce face, oare?!

Credem că dac-ar fi ştiut, sigur nu te-ar mai fi făcut, numai să nu ajungi să te întinzi pe canapelele pline de microbi din locuri de pierzanie! Acu, ce să-ţi mai zicem, fată, cînd ştim ce poţi?! Spor la desfundat chiuvete! Aşa o să cîştigi şi tu un ban cinstit, să-ţi iei nişte ţoale în care să nu-ţi tresalte de frig silicoanele...