Saturday, December 21, 2013

Pitipoancele pe partie



Pentru că n-au sanie sau schiuri, piţipoancele se dau pe pârtie pe carpete cu Răpirea din Serai.
Inovaţie sau prostie? Asta se întreabă turiştii aflaţi pe Valea Prahovei, după ce pârtiile din zonă au fost luate cu asalt de sute de piţipoance care folosesc carpeta cu Răpirea din Serai pe post de sanie. Ele dau dovadă de un control senzaţional, slalomând fără probleme printre BMW-urile pe care prietenii lor cocalari le-au parcat direct pe pârtie.

„Fato, mai fă-mi o poză, că nu se vede bine carpeta!”, răsună din vocile deloc cristaline ale piţipoancelor dornice să se laude pe Facebook cu vacanţa lor la munte. Un mare avantaj al săniuşului cu carpeta este, spun piţipoancele, că pot sparge liniştite seminţe în timp ce coboară pârtia, carpeta fiind extrem de încăpătoare.

Cele mai inventive piţipoance au reuşit să-şi monteze inclusiv boxe pe carpete, din care răsună, spre iritarea celorlalţi turişti, Guţă, Minune sau Salam. Deşi mai mulţi turişti au sunat disperaţi la vânătorii de munte, ca să vină să elibereze pârtia, până la această oră nu a fost luată nici o măsură împotriva piţipoancelor.