Monday, November 13, 2017

Pitzipoancă | Proprietăți si caracteristici .....



Greutate moleculara-57,7 67,8 kg, putând varia in functie de pufuleti consumati in cursul vietii ! Proprietati fizice nemaintalnite , proprietati aerodinamice extraordinare putand zbura din pul..n, pu..la. Fierbe la atingere, ingheata foarte greu,se topeste cind e tratata cu diferite metale pretioase si semipretioase !




Are gust amar, devine atragatoare cind e tratata in mod special ! Raspindire. Se regaseste cu mare precadere in cluburi , saloane , si la emisiuni gen : La Maruta , Mireasa pentru fiul meu , sub forma de dive .Proprietati chimice: are mare atractie pentru aur-argint-platina, reactioneaza violent cand nu este ''combinata'' de altii factori externi ! Utilizare: se foloseste in toaletele din cluburi ,dormitoare de prin diferite hoteluri ,saloane de masaj de relaxare pentru ridicarea nivelului de testosteron ! Ii plac calatoriile lungi , in tari precum : Germania , Spania , Amsterdam , Elvetia , fiind expusa pentru calitatile ei indeosebi prin pufuri sau vitrine !
Avantaj:degaja o mare cantitate de caldură , in special in anotimpurile geroase fiind folosita si ca sursa de incalzire ! Este atrasa in mod mod involuntar de tot ce sclipeste si de culorile stridente cu precadere de culoarea roz ! Mod de intrebuintare: trebuie bine incalzita apoi se serveste goala,functioneaza prin rasturnare si rostogolire...Pitzipoanca in sistemul periodic al lui Mendeleev" , ocupa un loc fruntas fiind un element de baza des intalnit in societatea din zilele noastre !