Wednesday, November 13, 2013

Eşti ceea ce îţi doreşti!

Piţipoancele pierd ore în şir să-şi facă poze în băi strîmte şi pe holuri insalubre, să se îmbrace şi să se machieze asortat cu perdeaua bunicii şi caloriferul din blocul comunist.
Merită o apariţie la rubrica "Aşa NU!". Le vom pune, aşadar, la colţul lui Pitzi. Cei şi cele pe care îi veţi vedea pe această pagină nu sînt decît produsul a ce ne arată "vedetuţele" noastre de toate zilele pe primele pagini ale tabloidelor. Numărul de piţipoance şi piţiponci este într-o creştere îngrijorătoare. Kitschul, obscenul, buzele ţuguiate, teancurile de bani la sutien, lanţurile şi ghiulurile, nelipsitele bibelouri şi mileuri de pe televizor, muşchii umflaţi cu programe de prelucrare a imaginilor, inimioarele roz de pe budigăi.
Barbie-lismele şi tatuajele atît de temporare că numai ecranul calculatorului le cunoaşte termenul de valabilitate, şuviţele blond-roşcate, sclipicismele, steluţele şi ţoalele tip muşama cumpărate de la firma "second hand", toate îşi vor găsi locul în Pagina lui Pitzi. Fotografiile celor mai tari "prinţese", "regine" şi "împărătese" ale kitsch-ului monumental, cele "invidiate de duşmani" şi "pizmuite" vor fi publicate în această rubrică. Poate îşi vor da şi ele seama, la un moment dat, cît sînt de penibile.